Para ořechy neloupané natural
Kód: 7.0991/DOY 7.1004/DOY 7.1011/DOY Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Para ořechy neloupané natural
Para ořechy jsou výjimečnou pochoutkou plnou chuti i cenných živin. Tyto lahodné, krémově jemné ořechy pocházejí z amazonských pralesů a jsou jedním z nejbohatších přírodních zdrojů selenu – silného antioxidantu, který podporuje správnou funkci imunitního systému a chrání buňky před oxidativním stresem. Kromě toho obsahují zdravé tuky, bílkoviny, vitamín E a důležité minerály, jako je hořčík a fosfor, které přispívají ke zdraví kostí a nervové soustavy.
Díky své lahodné máslové chuti se para ořechy skvěle hodí nejen jako výživná svačina, ale i jako přísada do müsli, smoothie, pečení nebo domácího ořechového másla. Stačí jen pár kousků denně a vaše tělo získá potřebnou dávku důležitých živin. Vychutnejte si 100% přírodní kvalitu a dopřejte si sílu amazonské přírody v každém soustu!
Složení
Para ořechy jádra 100 %.
Alergeny jsou zvýrazněny tučně. Může obsahovat stopy oxidu siřičitého, arašídů, jiných suchých skořápkových plodů a zlomky skořápek.
Výživové údaje na 100 g
| Energetická hodnota | 2743 kJ / 656 kcal | 
| Tuky | 66,4 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 15,1 g | 
| Sacharidy | 12,3 g | 
| z toho cukry | 2,3 g | 
| Bílkoviny | 14,3 g | 
| Sůl | 0,008 g | 
Skladování
Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření obal vždy dobře uzavřete.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Para ořechy | 
|---|---|
| EAN: | Zvolte variantu | 
| Bez lepku: | Bez lepku | 
| Bez laktózy: | Bez laktózy | 
| Vegan: | Vegan | 
| Vhodné i pro diabetiky: | Vhodné i pro diabetiky | 
| Bez přidaného cukru: | Bez přidaného cukru | 
| Bez palmového oleje: | Bez palmového oleje | 
| Země původu: | Bolívie / Brazílie | 
| Zpracování: | neloupané, nepražené | 
| Bez laktózy: | ANO | 
| Bez lepku: | ANO | 
| Bez palmového oleje: | ANO | 
| Vegan: | ANO | 
| Bez přidaného cukru: | ANO | 
| Vhodné i pro diabetiky: | ANO | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    